Biografie

Op de middelbare school krijgt Charella de kans om een aantal dagen te voelen hoe het is om journalist te zijn. De herinnering aan een artikel in de Gelderlander ligt nog vers in het geheugen als er een keuze voor een studie gemaakt moet worden.  Dat geeft in de laatste klas de doorslag om te kiezen voor een studie Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht.

Enkele maanden na het begin van haar studie gaat ze aan de slag als verslaggever voor lokale krant Stad Tiel. Later breidt ze die samenwerking uit naar nog vijf andere titels van BDU Media. Schrijven en fotograferen vindt ze geweldig, maar er is nog veel te ontdekken in de wereld van video en radio. Daarom sluit ze zich aan bij lokale omroep RTV9 waar ze enkele jaren radio en televisie maakt.

Charella Hulsbosch
Foto: Bart Laarhoven

Ervaring in het televisievak doet ze op bij Blue Circle en No Pictures Please als ze een aantal maanden meewerkt aan programma’s voor 24Kitchen. Na haar redactiestage bij het RTL Nieuws weet ze het zeker: ze wil niets liever dan televisie maken.

Shownieuws

Tegenwoordig vind je Charella op de redactie van het SBS6-programma Shownieuws, waar ze dagelijks het laatste nieuws rond de sterren op de voet volgt. Benieuwd naar wat ze zoal heeft gedaan de afgelopen jaren? Je vindt haar werk in het portfolio.

error: Content is protected !!